Monday, August 3, 2015

Saute Red Potatoes / Papas Rojas Sateadas


1. Cortar las papas en ruedas. Colocarlas en una olla y cubrirlas con agua. Agregar sal. Llevar a ebullición a fuego alto. Reducir a fuego medio. Cocinar por 10 minutos o hasta al dente.
Cut the potatoes in slice. Place potatoes in a saucepan. Cover with water. Season with salt. Bring to a boil over high heat. Reduce heat to medium. Cook for 10 minutes or until tender.

2. Escurrir las papas con un colador. Apartar
Drain the potatoes in a colander. Set it aside.

3. Calentar el aceite de oliva en un sartén a fuego medio. Saltear las papas. Sasonar con sal y pimienta. Cocinar for 3 o 5 minutos, hasta que comiencen a dorar. Agregar la mantequilla y el ajo. Cocinar por un minuto. Agregar el perejil. Cocinar por un minuto más.

Heat the olive oil in a skillet over medium heat. Saute the potatoes. Season with salt and pepper. Cook for about 3 to 5 minutes, until they begin to turn golden brown. Add the butter and garlic. Cook for one minute. Add the fresh parsley. Cook for one more minute.