1. Cortar las papas en ruedas. Colocarlas en una olla
y cubrirlas con agua. Agregar sal. Llevar a ebullición a fuego alto. Reducir a
fuego medio. Cocinar por 10 minutos o hasta al dente.
Cut the potatoes in
slice. Place potatoes in a saucepan. Cover with water. Season with salt. Bring to
a boil over high heat. Reduce heat to medium. Cook for 10 minutes or until
tender.
2. Escurrir las papas
con un colador. Apartar
Drain the potatoes in
a colander. Set it aside.
3. Calentar el aceite de oliva en un sartén a fuego
medio. Saltear las papas. Sasonar con sal y pimienta. Cocinar for 3 o 5 minutos,
hasta que comiencen a dorar. Agregar la mantequilla y el ajo. Cocinar por un
minuto. Agregar el perejil. Cocinar por un minuto más.
Heat the olive oil in
a skillet over medium heat. Saute the potatoes. Season with salt and pepper.
Cook for about 3 to 5 minutes, until they begin to turn golden brown. Add the
butter and garlic. Cook for one minute. Add the fresh parsley. Cook for one
more minute.
No comments:
Post a Comment