Monday, October 8, 2012

Appetizers / Amuse-bouches / Pasapalos / Bocaditos



















Bruschetta con vegetales / Vegetable bruschetta

1 large tomato, diced
 1 tomate grande, cortado

2/3 cup mozzarella
 2/3 tz mozzarella

10 basil leaves chopped
 10 hojas de albahaca, cortadas

1 teaspoon balsamic vinegar
 1 cdita vinagre balsamico

1 teaspoon extra virgin olive oil
 1 cdita aceite de oliva extra

1/4 teaspoon kosher salt
 ¼ cdita salt kosher

1/4 teaspoon black pepper
 ¼ cdita pimienta negra

12 baguette slices
 12 rodajas de pan baguette

1 clove garlic
 1 diente de ajo

1.    Combine diced tomato, mozzarella, basil leaves, vinegar, olive oil, salt and pepper in a bowl.
Combinar tomates, mozzarella, albahaca, vinagre, aceite de oliva, sal y pimienta en un bowl

2.    Mix well.
Mezclar bien

3.    Cover and refrigerate for at least 30 minutes.
Tapar y refrigerar por lo menos 30 minutos

1.    Place baguette slices on a baking sheet.
Colocar las rebanadas de pan sobre una bandeja para hornear

4.    Broil for 2 minutes or until golden brown.
Hornear por 2 minutos o hasta que estén dorados

2.    Rub garlic clove over the top of toasted bread.
Frotar con el diente por encima del pan tostado

5.    Spoon tomato mixture over the top of the bread.
Poner una cucharada de la mezcla encima del pan