Sunday, July 14, 2013

Salsa para Steaks / Steak Sauce

¼ cup fresh mint, chopped
 ¼ tz de menta fresca, picada

¼ cup parsley, chopped
 ¼ tz perejil, picado

2 tbs olive oil
 2 cdas aceite de oliva

2 garlic cloves
 2 dientes de ajo

2 tbs red wine vinegar
 2 cdas vinagre de vino rojo

2 tbs butter
 2 cda mantequilla

2 cups radishes cut into quarters
 2 tz rabanos cortados en cuartos

Salt and pepper to taste
 Sal y pimienta al gusto


1.    Combine mint, parsley, olive oil, garlic, vinegar.
Combinar menta, perejil, aceite de oliva, ajo y vinagre

2.    Season with salt and pepper
Sazonar con sal y pimienta

3.    Put it aside
Apartar

4.    Place radishes in a skillet over medium high with the butter
Poner los rabanos en sarten con mantequilla a fuego medio alto

5.    Cook for 8 minutes
Cocinar por 8 minutos

6.    Toss occasionally until almost brown
Revolver ocasionalmente hasta que este casi dorado

7.    Combine
Combinar