Tuesday, November 20, 2012

Como rostizar pimientos (chiles) / How to roast peppers


1. Roast the peppers over an open flame until the skins blacken. For large quantities, you may
 do this under a broiler or in a hot oven. In this case, the skins will not darken as much but can
 still peeled of.
→ Asar los pimentones sobre fuego directo hasta que la piel se oscurezca. Para grandes 
cantidades se puede hacer en un asador u horno caliente. En esté caso, la piel no se 
oscurecerá mucho pero todavía pueden ser pelados

2. Wrap the peppers in plastic film while they are still hot. This helps loosen the skin.
→ Envolver los pimentones con film de plástico mientras todavia estén calientes. Esto ayuda 
aflojar la piel.

3. Peel of the loosened skin. You may do this under running water to help rinse off charred 
skin, but some nutrients and flavor may be lost.
→ Pelar la piel suelta. Esto se puede hacer bajo el grifo para ayudar a retirar la piel 
quemada pero esto no es recomendable porque puede perder nutrientes y sabor.


     Professional Cooking Sixth edition page 529

   

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