1 cup cooked garbanzo beans
1 taza garbanzos cocidos
1 cup grated zucchini
2 tazas de zucchini
rallado
½ grated carrots
½ zanahoría ralladas
2 tbs garbanzo flour
(rice, whole wheat, regular)
2 cucharadas harina
(arroz, integral, regular)
2 scallion stalks,
minced
2 cebollines, picados
3 garlic clove,
minced
3 diente de ajo,
machacado
3 tbs fresh cilantro,
chopped
3 cucharadas de
cilantro picado
Salt and pepper to
taste
Sal y pimienta al
gusto
1 tbs chia seeds
(linseed)
1 cucharada de
semillas de chia
1. Mash
the garbanzo with a fork. Add the rest of the ingredients. Mix well with your
hands. Form the patties and let it rest for one hour.
Triturar los
garbanzos con un tenedor. Agregar el resto de los ingredientes. Mezclar bien
con las manos. Formar las torticas y dejar reposar por una hora.
2. In
sauté pan with oil cook until golden brown on both sides (be careful when
flipping). Transfer the patties to a parchment lined baking sheet. Bake for 25
minutes at 350° F (180°C).
En un sartén con
aceite cocinar las torticas por ambos lados hasta dorar. Transferir a una
bandeja para hornear. Hornear por 25 minutos a 350° F (180° C).
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