1. Combinar / Mix:
½ tz de pan molido
½ cup bread crumbs
½ tz zanahoria rallada
½ cup shredded carrots
¼ tz queso Parmesano
¼ cup Parmesan cheese
½ tz sour cream
½ cup crema sour
Rellenar los Champiñones con la mezcla
Fill up mushrooms
Hornear por 15 minutes a 425°F
Bake at 425°F for 15 minutes
2. Combinar / Mix:
¼ tz pesto (ver receta, entrada Oct 22, 2012)
¼ cup pesto (see recipe, entry Oct 22, 2012)
¼ tz pan molido
¼ cup bread crumbs
¼ tz queso Parmesano
¼ cup Parmesan cheese
Rellenar los Champiñones con la mezcla
Fill up mushroom
Hornear por 15 minutos a 425°F
Bake at 425°F for 15 minutes
3. Combinar / Mix:
¼ tz pan molido
¼ cup bread crumbs
5 tiras de tocineta
5 bacon strips
¾ tz queso cheddar
¾ cup Cheddar cheese
½ tz sour cream
½ tz crema sour
Rellenar los Champiñones
Fill up mushrooms
Hornear por 15 minutos a 425°F
Bake at 425°F for 15 minutes
No comments:
Post a Comment