Monday, February 17, 2014

Harinas Libres de Gluten / Free Gluten Flours


Whole Grain Flours / Harinas Integrales

    Brown rice / Arroz integral
    Buckwheat / Trigo
    Oat / Avena
    Quinoa
    Sorghum / Sorgo
    Sweet potato / Batata
    Corn / Maíz
    Teff
    Mezquite

 White Flours / Harinas Blancas

    Cornstarch / Almidón de maíz
    Arrowroot / Arrurruz
    Potato / Papa
    Potato Starch / Fécula de papa
    Sweet Rice / Arroz dulce
    Tapioca
    White Rice / Arroz blanco

Nut Flours / Nuez

    Fava bean / Habas
    Garbanzo
    Kinako (roasted soy bean) (haba de soya tostada)

Gluten Free Mix Flour / Mezcla de Harina Libre de Gluten

» 40% whole grain + 60% white flours (starches)
   40% harina integral + 60% harina blanca (fécula)

» 200 gr Sorghum flour / Harina de sorgo
   200 gr Millet flour / Harina de mijo
   300 gr Potato starch / Fécula de papa
   300 gr Sweet rice flour / Arroz dulce

  

No comments:

Post a Comment